Monday, 1 August 2011



GAGA .......

okay . now aku tak tahu nak ckp psl ape . dekat skola pahal ade 'budak perempuan' yg tak puas hati dgn aku eh ? wahwahh , kau pikir kau dh cukop hebat lah yg smpai nk ngutuk-2 aku . kutuk depandepan lah bangsat ! blakang aku , bukan maen lagi ckp aku itu ini . ckp aku bohsia ? omgee ~ saayang , kau tahu tak bohsia too ape ? kalau tak tahu jgn ikot sedap mulot jeh ckp okay ? kau pikir  semue orang suke kau la  ? ehehh , sebelom kau salah kan aku . better kau salah kan diri kau . pikir perfect ? semua orang ade buad kesilapan . depan aku baekk nye lahai kau dgn mmber-2 kau kan ? HAHA !  menyampah mak aku kalau tgok kau bertopengkan setan macam niy ohh -_________________- dh lah weyh . malas nk sembang psl kau .